Volg ons ook op:

FacebookTwitter

Installatie, beheer en onderhoud van kantoorautomatisering

Een serieuze ICT omgeving vraagt om betrouwbare producten, een doordachte inrichting en structureel onderhoud!

U gebruikt uw ICT omgeving om uw primaire bedrijfsactiviteiten effectief en efficiënt uit te voeren. Hierbij heeft u alleen belang bij betrouwbare en snelle hulpmiddelen. Veel organisaties hebben moeite om de snelle ICT ontwikkelingen zelf bij te houden; er ontbreekt kennis en tijd om er voldoende aandacht aan te kunnen schenken. Elke serieuze ICT omgeving vraagt daarentegen om betrouwbare producten, een doordachte inrichting en structureel onderhoud. CoCo Systems Automatisering neemt u deze zorg volledig uit handen. Wij zorgen voor de juiste ICT oplossingen voor uw specifieke gebruik.

Passende, betrouwbare oplossingen, en daarnaast een kleine organisatie met korte lijnen bied u de no-nonsense automatiseringspartner bij uitstek. Vanaf de levering van producten zoals computers, printers, kantoormachines, supplies en software tot de complete inrichting en het onderhoud van uw kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het enige werkstation van een kleine zelfstandige tot een groot netwerk van een middelgroot bedrijf, met veel werkstations en een eigen server met veel specifieke branchegerelateerde applicaties.

Bij de keuze van producten is het belangrijk om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Alleen als alle apparatuur van deze hoge kwaliteit is, zal het betrouwbare netwerk ontstaan waarna u verlangt. Bij gebruik van hardware en software kan één zwakke schakel namelijk al voor veel problemen en ergernissen zorgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

 

 

Voor zakelijke klanten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.

 

Buiten deze openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk.

 

 Contactgegevens

 

Openingstijden

winkel en reparatiebalie 

 Dinsdag: 13.00 - 17.00 uur
 Woensdag:  13.00 - 17.00 uur
 Donderdag:  13.00 - 17.00 uur
 Vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
 Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur
 Noordhaven 44
 4761 DB Zevenbergen
 T |  0168 - 324244
 E |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.